Lego til indskoling

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Teknikundervisning - hidtil en mangelvare i folkeskolen', lyder overskriften på pressemeddelelsen om det nye produkt 'Teknik Begyndersæt' til indskoling og børnehaveklasser.

Materialet er lavet i fællesskab af Lego Dacta og Forlag Malling Beck, og ifølge producenterne gør 'Teknik Begyndersæt' leg til læring og videreudvikler nysgerrigheden for, hvordan ting virker.

Børnene kommer i kontakt med emner som balance, stabilitet og gearing med tandhjul. Og får kendskab til blandt andet biler, karruseller og kraner.

'Teknik Begyndersæt' fik for nylig en guldmedalje ved udstillingen Worlddidac som det bedste undervisningsmateriale i verden for aldersgruppen fem til ni år. Guldmedaljen blev vundet i konkurrence med omkring 75 andre. Lego Dacta oplyser, at Worlddidac er en international organisation af udbydere af undervisningsmaterialer, men at den internationale jury er sat sammen af uvildige eksperter.

'Teknik Begyndersæt' kan bestilles på telefon 4366 7777.