Debat

Et godt råd

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Når man er så utilfreds med sin arbejdsplads, som Vagn Madsen lader ane (?!), synes jeg, at det er synd - for ham. Derfor vil jeg give ham et godt råd: Hvad med at oprette en friskole efter de ideer, som åbenbart er de 'rigtige'? Her kunne Vagn Madsen så føre dem (ideerne) ud i livet. Det er da en god ting at se ting lykkes. Vi andre kunne så ved at læse om de fremragende resultater fra den Madsenske skole tage ved lære og vel bringes til at indse, at det kan gøres fundamentalt anderledes godt. Samtidig er der den sidegevinst, at Vagn Madsen ville få travlt med at forfatte rapporter, vi andre kan læse. Da de ifølge sagens natur ikke kan blive andet end positive, vil alle derved være glade. Vagn Madsen, fordi han ville få succes, vi andre, fordi vi slipper for at læse hans altid negative (mildt sagt!) ord.

Ideen er til fri afbenyttelse - og held og lykke!

Hans Houmøller

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Rødovre