Brokkehoved

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den konservative Frank Dahlgaard er endnu en gang på banen. Denne gang med så kraftige ytringer som 'underlige brokkehoveder' og 'fanatiske kværulanter.' De flotte titler gælder for medlemmer af skolebestyrelser og menighedsråd.

- Jeg orker ikke alle knæfaldene for det lokale selvstyre. I virkelighedens verden ser det ikke så smukt ud. Jeg gentager: Se menighedsrådene, hvor fanatiske kværulanter forpester sagerne.

Udtalelserne stammer fra seneste nummer af Børn - Skole og Samfund, hvor Frank Dahlgaard ikke helt kan tage stilling til, om der overhovedet er brug for skolebestyrelser.

- Det ved jeg ikke rigtigt. Jeg vil have lov til at fundere over det spørgsmål. Men selvfølgelig skal der være et organ med forældrerepræsentation, som kan give sine meninger til kende. Spørgsmålet er, om det skal have beslutningskraft. Det er lærerne, som ved, hvordan man lærer vore børn noget, og derfor skal uvidende forældre ikke kunne trumfe noget igennem, siger han.

Powered by Labrador CMS