0   79

Nye folk og rokeringer

Kongressen var Else Marie Hansens første opgave som nybagt medlem af hovedstyrelsen, hvor hun afløser Bo Rønne, som har valgt at trække sig tilbage. 1. oktober begyndte han som souschef på Danmarks Lærerhøjskoles afdeling i Skive. Næsten ti år blev det til i hovedstyrelsen, og selv om Bo Rønne blandede sig i alt, kunne han ikke skjule, at hjertet var mest med, når arbejdet drejede sig om skolens indhold. Derfor virkede det også logisk, at han arbejdede i pædagogisk udvalg og var formand for foreningens kvalitetsudvalg.

Else Marie Hansen er formand for Lemvig-Struer og Omegns Lærerkreds, og hun har valgt at fortsætte det lokale arbejde sideløbende med hvervet i hovedstyrelsen, hvor hun bliver medlem af pædagogisk udvalg, koordineringsgruppen for ligestilling og bestyrelsen for foreningens understøttelseskasse.

Artiklen fortsætter under banneret

Nye poster

Da Ebba Kjær Rasmussen blev erstattet af Ole Jensen i august, skulle der nu flere rokeringer til.

Ole Jensen bliver medlem af fagligt udvalg, hvor han erstatter Anders Balle, som flytter til pædagogisk udvalg. Ole Jensen bliver samtidig medlem af kvalitetsgruppen, og Jørgen Stampe overtager Ebba Kjær Rasmussens plads i Danmarks Lærerhøjskoles bestyrelse.

Anni Herfort foreslog samtidig hovedstyrelsen, at hun for fremtiden ikke skal være formand for bestyrelsen i DLF-A, lærernes arbejdsløshedskasse, men at posten i stedet skulle gå til næstformand Tom Egholm.

- Ved at jeg samler kræfterne om lidt færre opgaver, kan a-kassearbejdet prioriteres højere, fordi Tom Egholm så kan satse tilsvarende mere på det, sagde hun.

Hovedstyrelsen var enig, og man indstiller derfor til a-kassen, at næstformanden bliver formand, og at Karsten Holst, Stig Andersen, Rigmor Jark og Søren Eske Christensen bliver medlemmer af bestyrelsen.th


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet