Stilling på spil

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er ikke kun lærerne, som er skeptiske over for at ændre lønsystemet i den offentlige sektor. Også andre af de organisationer, som Danmarks Lærerforening forhandler sammen med ved overenskomsterne, er splittede i spørgsmålet.

På kongressen for Forbundet af Offentligt Ansatte måtte formanden, Poul Winckler, sætte sin stilling som på spil som formand for det kommunale forhandlingsfællesskab, Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte, KTO, med 620.000 ansatte for at få de delegerede til at sige ja til at tale med arbejdsgiverne om nye lønformer i det offentlige. Han forklarede de delegerede, at han ikke kunne lede forhandlingsfællesskabet, hvis Forbundet af Offentligt Ansatte slet ikke vil tale med arbejdsgiverne om eventuelle nye lønformer.

Powered by Labrador CMS