Debat

Gud er død

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da Folketinget i 1993 - med DLF's anbefaling - vedtog den ny folkeskolelov, mistede jeg definitivt troen, og aftenbønnen blev følgelig suspenderet på ubestemt tid.

At Sven Hylleberg vil tage mig med i sin aftenbøn, kan jeg kun påskønne (Folkeskolen nummer 41).

Til gengæld skal jeg have ham i tankerne, når jeg i dagspressen og Folkeskolen prøver at råbe de herskende op og anskueliggøre, hvilke umulige vilkår folkeskolelærerne bydes i 1996.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Dog skulle Sven Hylleberg forsøgsvis prøve at lette sig fra divaneseren og ombytte blot en aftenbøn om måneden med praktisk handling for sagen!

Også selvom han måske har sit på det tørre!

Fordi vi alle er en del af folkeskolelivet, hvor det ikke nytter at isolere sig i fornærmet selvtilstrækkelighed, mens toget raser mod afgrunden.

Derfor - kære kollega - gak frejdigt frem!

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring