Debat

Skidt kan købes for dyrt

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det drejer sig i al sin gribende enkelhed om at have nogle lønformer, der passer til lærerarbejdet. Derfor kan vi hverken bruge decentral løn, kvalifikationsløn eller målløn. Derfor skal vi ikke for alt i verden vride de sidste 0,6 procent af vores lønsum ud af systemet.

Al ære og respekt for, at Sydfyns Lærerkreds har en kommune, hvor man har kunnet enes om at lave seniorpolitiske aftaler. En ordning, hvor ansatte fra det fyldte 55. år kan 'gå på nedsat tid' med fuld pensionsoptjening. Dette forslag er så godt, at alle medlemmer af Danmarks Lærerforening skulle kunne nyde godt af dette og ikke kun nogle få medlemmer i det sydfynske. Det er da også grunden til, at Lærerkreds 42 har stillet et lignende krav til Overenskomst 97, men gældende for alle medlemmer.

kredsformand, Lærerkreds 42

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler