0   145

Samarbejde på tværs

På Lolland har 320 elever fra 11 folkeskoler været på en tre dages primitiv teltlejr. Faciliteterne bestod af ti toiletter, en udendørs vandhane, en stor park, grønne marker og adgang til brusebad for lærerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Den fælles teltlejr var en del af et projekt kaldet Lollandsdagene, hvor folkeskolerne og erhvervslivet på Lolland har forsøgt at højne lollikernes bevidsthed om, at de kan, de tør og de gør.

Den store lejr havde deltagere fra 4. og 5. klasser fra hele Lolland, og teltene var slået op, så hver klasse boede ved siden af en makkerklasse fra en anden egn.

Der var fælles aktiviteter for alle 320 elever med folkedans, morgengymnastik, fællessang og forskellige foredrag, og samtidig var hver klasse meget sammen med makkerklassen for at lære nye børn at kende.

Mange klasser har aftalt at skrive sammen med deres makkerklasse, og de regner også med at skulle besøge hinanden. Turen har også givet inspiration til lærerne, der har aftalt at arbejde videre med en lejr, hvor det overordnede tema skal være 'Natur & Teknik'. Den lejr skal være for de nuværende 4.-klasser, når de kommer i 6. klasse.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks