Indeklima tages alvorligt

Gener fra dårligt indeklima er tidligere blevet betragtet som luksusproblemer. Derfor har det været relativt lavt prioriteret i den samlede arbejdsmiljøindsats - en situation, der de seneste år er ændret markant, skriver bladet Arbejdsmiljø.

'Det er sket, efter at problemets reelle omfang er blevet kendt i forbindelse med, at tusinder døjer med allergiske lidelser, som forværres af dårligt indeklima. I dag tages gener ved indeklima anderledes alvorligt. Senest endda i en sådan grad, at indeklima nu er et af de syv indsatsområder, der indgår i regeringens handlingsplan for et rent arbejdsmiljø frem til år 2005.

Hermed har indeklima opnået en bevågenhed på linie med de traditionelt tunge problemområder som for eksempel kemiske stoffer, fysisk nedslidning og arbejdsulykker'.

. . .så er vi i gang igen!

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Powered by Labrador CMS