Dårligt reklameblad

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man må undre sig over Folkeskolen, skriver en tidligere medarbejder i Undervisningsministeriet, Tage Kampmann, i Kredsbladet, som udgives af de to lokalkredse for Helsingør-Fredensborg og Humlebæk-Karlebo.

Kommentaren har overskriften 'Dårlig reklame', og anledningen er et interview i maj, hvor en lærerstuderende i Folkeskolen blandt andet kritiserede sine medstuderende for en alt for lav mødeprocent på seminarierne. 'En sønderlemmende nedgørelse af læreruddannelsen,' kalder Kampmann artiklen.

- Hvorfor gør bladet dog den slags, spørger han og undrer sig over, at lærerne stiltiende ser på, at man besudler egen rede.

- Alt dette skriver jeg ikke, fordi jeg mener, at alt er såre godt. Alle uddannelser kan blive bedre, og vi ved så lidt om, hvordan man uddanner gode lærere, skriver Kampmann i sin klumme, som Kredsbladet bruger en hel side på.