Debat
0   229

Moderne brok

Jeg undrer mig over, at der på mødet mellem de kongresdelegerede fra Fraktion 4, de to hovedstyrelsesmedlemmer og formanden, refereret i nummer 22/96, er blevet udtrykt ærgrelse over, at Folkeskolens læserbreve ikke er dækkende for gruppens synspunkter.

I forrige nummer beklagede et medlem sig over, at det var de samme, der skrev uge efter uge, og at de burde tage en pause.

Artiklen fortsætter under banneret

Det bliver der svaret på i ovennævnte nummer, men det er efter min mening yderst beklageligt, at vore egne fraktionsmedlemmer 'ærgrer' sig over skriveriet uden selv at deltage i den skriftlige debat.

Det kan da godt være, I synes, der har været for meget, men det kunne jo blandt andet være fordi, det er meget vanskeligt at få råbt ledelsen op, men det kan jo være blevet nemmere nu.

Jeg synes ikke, Finn Andersen skal holde sig væk fra læserspalterne, men imødeser gerne et indlæg fra Paul Elmholdt, der på det pågældende møde kan udtale, at det er blevet moderne at brokke sig - både blandt pensionister og aktive lærere. 'Vi har det, ååh, ååh, så dejligt . . .'

De pensionister, der har overskud til at sidde som kongresdelegerede og hovedstyrelsesmedlemmer, burde måske tage ad notam, at vi også skal tage vare på de mennesker, der ikke kan deltage for eksempel af helbredsmæssige grunde.

Inge Lisberg

Kreds 171, Herlev


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen