Debat

Moderne brok

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg undrer mig over, at der på mødet mellem de kongresdelegerede fra Fraktion 4, de to hovedstyrelsesmedlemmer og formanden, refereret i nummer 22/96, er blevet udtrykt ærgrelse over, at Folkeskolens læserbreve ikke er dækkende for gruppens synspunkter.

I forrige nummer beklagede et medlem sig over, at det var de samme, der skrev uge efter uge, og at de burde tage en pause.

Det bliver der svaret på i ovennævnte nummer, men det er efter min mening yderst beklageligt, at vore egne fraktionsmedlemmer 'ærgrer' sig over skriveriet uden selv at deltage i den skriftlige debat.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det kan da godt være, I synes, der har været for meget, men det kunne jo blandt andet være fordi, det er meget vanskeligt at få råbt ledelsen op, men det kan jo være blevet nemmere nu.

Jeg synes ikke, Finn Andersen skal holde sig væk fra læserspalterne, men imødeser gerne et indlæg fra Paul Elmholdt, der på det pågældende møde kan udtale, at det er blevet moderne at brokke sig - både blandt pensionister og aktive lærere. 'Vi har det, ååh, ååh, så dejligt . . .'

De pensionister, der har overskud til at sidde som kongresdelegerede og hovedstyrelsesmedlemmer, burde måske tage ad notam, at vi også skal tage vare på de mennesker, der ikke kan deltage for eksempel af helbredsmæssige grunde.

Inge Lisberg

Kreds 171, Herlev