Essay-konkurrence

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med avisens 100-års-jubilæum har Kristeligt Dagblad udskrevet en essay-konkurrence om danskernes værdier og fremtiden.

Man skal enten skrive om, hvordan man forestiller sig sin egen hverdag 1. oktober år 2016, eller også skal man med udgangspunkt i egne livsværdier og forhold i dag beskrive, hvordan man forestiller sig, danskernes livsværdier vil udvikle sig i de første årtier af det næste årtusinde.

Konkurrencen udskrives i to aldersgrupper. En for unge under 30 år og en for folk over 30 år. Der er en førstepæmie på 10.000 kroner og en andenpræmie på 5.000 kroner i begge grupper.

Bidrag må højst være på 15.000 enheder, og de sendes til Kristeligt Dagblad, Fanøgade 15, 2100 København Ø, senest den 1. september i en konvolut mærket 'Jubilæums-essay'.