0   141

Pris til Folkeskolens journalister

Aktiv fagblads-journalistik kan også udløse priser

Fagpressens fornemmeste hæder, Anders Bording Prisen, gik i år til Folkeskolens journalister Stig Jonstrup, John Villy Olsen og Susan Paulsen for deres artikler om Tvind-skolernes forhold.

Ved prisoverrækkelsen i torsdags på Københavns Rådhus begrundede bedømmelseskomitéen valget på følgende måde:

Artiklen fortsætter under banneret

'Aktiv journalistik er pressens eksistensgrundlag. Kampagnejournalistik er en af metoderne. De tre journalister har i en lang række artikler i Folkeskolen- over flere år - fastholdt offentlighedens opmærksomhed på Tvind-skolernes tillukkede miljø.

Denne systematiske og vedholdende journalistiske indsats har sat mange aftryk i den faglig/pædagogiske debat og været afsæt for andre mediers - og Christiansborgs - behandling af emnet.'

Der blev desuden uddelt to plaketter. Redaktør Tove Malzer fik den ene for en beslutsom og energisk indsats for fagpressens tarv, synlighed og accept, ikke mindst gennem arbejdet i Medieudvalget, og bladet Musikeren fik den anden som anerkendelse for en veldokumenteret og uhysterisk opmærksomhedskampagne om høreskader, specielt tinnitus, hos musikere.

Det var 31. gang, Anders Bording Prisen blev uddelt, og den er tidligere, i 1994, givet til Folkeskolen.cjp


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet