Debat

Københavns pensionister

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Københavns Lærerforenings bestyrelse, en skoleinspektør og en viceinspektør er medlem af kongressen. Det ville være fint, hvis det faglige udvalg for pensionisterne i Københavns Lærerforening gjorde disse kongresmedlemmer aktive for pensionisternes sag.

Mine arbejdsmål som kongresdelegeret er: 1. Procenterne til udregning af pensionens størrelse forbedres. 2. Hele lønstigningspuljen får afsmittende virkning på pensionen. 3. Genforhandling af pensionsreformens overgangsbestemmelser. 4. Tjenestemandspensionen og folkepensionen adskilles.

Kongrestilslutning er ikke nok.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hovedstyrelsen skal forhandle med de øvrige tjenestemandsgrupper og med finansministeren. Endelig skal resultatet godkendes af Folketinget.

Ovenstående er forsøgt mange gange før. Hvis det denne gang kunne lykkes ved jeres hjælp, ville det være dejligt. Københavnske lærere har to hovedstyrelsesmedlemmer - prøv også dem.

Peter Bruun

Roskilde