0   156

Dårligste og næstdårligste forslag

Undervisningsminister Ole Vig Jensen sagde i sidste uge, at folkeskolen i højere grad bør bruge forældre i undervisningen.

'Hvad i himlens navn mener han med 'i højere grad' ', spørger journalist Ole Rasmussen i Politikens søndagsklumme, Sket i Ugen.

Artiklen fortsætter under banneret

'Danske forældre bliver i forvejen kommanderet ind på deres børns skoler for at male og gøre rent og tage med på lejrture og kom hist op og her ned.'

'Undervisningsministerens forslag er det næstdårligste, jeg har hørt i den senere tids debat om folkeskolen. De dårligste kom i sidste uge og handlede om helhedsskolen. Helheden skulle bestå i, at man spærrede børnene inde i det samme klasselokale hver dag fra 8 til 17 - altså en slags åbent fængsel. Hvad de stakkels børn havde gjort, siden man tiltænkte dem samme behandling som Jønke, fremgik ikke umiddelbart af avisartiklerne.'


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen