Debat
0   177

Den farlige folkeskole

Ingen skal sige, at redaktøren ikke gør sit til, at Folkeskolen skal være et 'farligt' og bidskt fagblad. Det beviser mange ledere.

Og det skal være ham tilgivet, at han undertiden har luget en saftig nordjysk sprogblomst bort! Men det er ikke nok!

Artiklen fortsætter under banneret

Vi bladholdere må også yde en indsats. Hvorfor er mine kreative og bevidste kolleger tavse? Iblandt kolleger fra det ganske land, som jeg har mødt blandt andet på DLF's kurser. Folk med misundelsesværdige formuleringsevner, men som desværre ikke gerne markerer sig i medierne. Og hvor er det ærgerligt!

For jeg synes ganske enkelt, debatspalterne er for kedelige! For forudsigelige! For depressionsbefordrende! Til tider slæbende af træthed. Hvor er de 'frække' og kontroversielle synspunkter, der fremsættes i en snæver kreds af kendinge? Hvor er aggressionerne, jeg i hverdagen møder hos ellers besindige kolleger?

Hvorfor ytrer de sig ikke i Danmarks mest åbne fagblad? Hvad skyldes tilbageholdenheden - selvcensuren?

Jeg vælger at tro, at det ikke er fejhed! Men en nedslidt vanetænkning om, at det er der andre, der gør - at det ikke nytter og så videre. Selvfølgelig nytter det! Skrot nu denne 'hellere lide end bide'-holdning. Kom ud af busken. Vær med til at gøre vores fagblad levende og 'farligt'.

Forestil dig en Folkeskolen , der oser af salpeter og svovl, når den lander på måtten. Så katten hvæsende forlader etablissementet - imens man selv i ifører sig asbesthandsker og beskyttelsesbriller. Samtidig med, at særligt følsomme røgalarmer aktiveres! Så Hærens Sprængningskommando mere end én gang er blevet tilkaldt med 'Rullemarie'. Så at personer fra Kommunernes Landsforening lige så ugerne åbner bladet, som de træder en kobra på halen!

Kom nu, så vi ikke fortsat skal gabe os gennem debatspalterne. Lad os gøre Folkeskolen til Danmarks mest læste ugeblad!

Niels Christian Christensen

Bagterpskolen, Hjørring


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ