Debat

Forhandling om decentral løn

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som supplement til Jørgen Krongaard Christensens indlæg i Folkeskolen nummer 13 skal jeg her tilføje et par eksempler på, hvad Skiveegnens Lærerforening har modtaget af forslag på tildeling af engangsbeløb fra en af vores kommuner:

- AA har ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med ny teknologi.

- BB har et omfattende kendskabt til edb-området. Han har et utroligt engagement, som gør, at han er i stand til at motivere kolleger og elever til at gøre brug af edb. Han sørger altid for, at skolens edb-maskiner er klar til undervisningsbrug. (Der er tillagt 200 timer til funktionen, kredsens bemærkning).

- CC er en meget dygtig specialpædagog, som løser opgaverne meget kvalificeret.

Jeg skal undlade at fortsætte opremsning af de lærere, der var indstillet for ekstraordinær indsats, men blot tilføje, at vi naturligvis er glade for at have så mange engagerede og dygtige lærere i vores område, samt tilføje, at vi også er glade for, at kredsens tre delegerede stemte for vores nugældende retningslinier.

Lene Palm

Skiveegnens Lærerforening

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler