Debat
0   251

Angående jubilæumsgratialer

Først overraskelse, siden forargelse og nu vrede, ja, det er, hvad jeg føler i forbindelse med Århus kommunale Skolevæsens personalepolitik med hensyn til jubilæumsgratialer.

I slutningen af 1994 var min overraskelse stor, da jeg erfarede, at en kollega ved Aalborg Skolevæsen til sit 25-års jubilæum blev påskønnet med en hel månedsløn plus 500 kroner til 'den kollegiale skål'. I Århus lød påskønnelsen på 4.300 kroner!

Artiklen fortsætter under banneret

Forarget blev jeg i efteråret 95, hvor jeg erfarede, at skolens rengøringspersonale i samme anledning fik 6.000 kroner, og derfor blev jeg først utrolig glad på alles vegne, da det forlød, at Århus kommunale Skolevæsen ville rette op på denne misere, men så blev jeg vred, for alle - undtagen lærerne i den lukkede gruppe - skulle sættes op til 10.000 kroner.

Hvad i alverden er meningen? Hvordan og med hvilken begrundelse kan man i den grad tillade sig at forskelsbehandle inden for samme fag/efter lige mange år/med samme uddannelse/i samme kommune og i samme fagforening?

Jeg går ud fra, at såvel DLF som Århus Lærerforening har godkendt dette, og forventer derfor en redegørelse af de grunde, der måtte berettige til denne forskelsbehandling.

Lise Møller

lærer ved Århus kommunale Skolevæsen i 25 år og 6 måneder


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ