Debat

Nu er bunden nået

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Igennem de senere år har Forlaget Åløkke udsendt en hel del virkelige kvalitetsbøger til blandt andet tyskundervisningen. Men det er åbentbart slut nu!

En netop udkommen bog, 'Christabel Bielenberg og NAZI-TYSKLAND' i serien 'Jeg var der selv', redigeret og kommenteret af Jane Shuter, slår alle bundrekorder, spækket som den er med både oversættelsesfejl og faktuelle fejl i tysk historie. Eksemplerne er legio. Udførlig dokumentation kan rekvireres fra undertegnede.

Målgruppen for dette makværk (med et ganske indbydende layout!) er nok snarere folkeskolens historie- og tysklærere end gymnasiet/HF, men det er ikke nogen undskyldning.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Spild ikke én bogkonto-krone på den sag!

På vegne af tyskgruppen ved Rosborg Amtsgymnasium og HF-kursus.

Carl Heinsen Carstensen

Benthe Bach

Vejle