0   119

Edb-pris

Orfeus, der udvikler edb-programmer til skolerne, uddeler for fjerde gang sammen med Lærerstandens Brandforsikring, Orfeus-prisen. Der er tre kategorier.

Artiklen fortsætter under banneret

1. Den bedste beskrivelse af et undervisningsforløb, der anvender de elektroniske medier.

2. Det bedste nye danske undervisningsprogram.

3. CPI's Multimediepris

(navn efter Dansk Center for Pædagogik og Informatik). Det bedste nye danske multimedieprogram til undervisning.

Alle kan deltage i konkurrencen med forslag, der retter sig mod folkeskolen, friskoler, gymnasiet, hf, erhvervsskolerne eller voksen- og specialundervisning.

I kategori et er der to præmier på hver 20.000 kroner og fire præmier på 5.000 kroner. I de to øvrige kategorier er der hver en præmie på 20.000 og to på 5.000 kroner.

Forslag sendes til Orfeus, Skæring Skolevej 202, 8250 Egå inden 1. marts, og prisvinderne afsløres den 22. maj på konferencen Euroeducation '96 i Aalborg-hallen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks