0   179

Indeklima-undersøgelse

Også de københavnske skoler døjer med fugt- og svampeproblemer. Derfor har kommunen allieret sig med Arbejdsmedicinsk Klinik på Rigshospitalet for at få lavet en stor undersøgelse af indeklimaet på skolerne, fortæller bladet Arbejdsmiljø.

Endnu mangler der dog penge til de mange målinger af miljøet og dyrkning af svampe fra de ti værste skoler. De ældste elever skal deltage i undersøgelsen ved at besvare spørgeskemaer.

Artiklen fortsætter under banneret

I betragtning af undersøgelsens omfang har man hørt meget lidt til den, og det skyldes ifølge bladet, at man frygter en ny asbestsag. Overlæge Finn Gyntelberg, Arbejdsmedicinsk Klinik, siger, at der var ingen asbestsag, det hele var en politisk overreaktion, og det kostede landet milliarder. De kunne have været brugt til at renovere skoler for, så de var blevet vandtætte, så vi kunne have fået gjort noget ved indeklimaet, siger han.

De første resultater fra undersøgelsen ventes klar i august i år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen