0   139

Mere U-tid - mindre F-tid

Står det til Evan Jensen, formand for Kommunernes Landsforening (KL), skal lærerne undervise mere og bruge mindre tid på forberedelse.

- En af de ting, vi skal diskutere i forbindelse med at gennemføre den nye folkeskolelov, er, at lærerne får mulighed for at undervise mere og forberede sig mindre, siger Evan Jensen til dagbladet Information.

Artiklen fortsætter under banneret

Ifølge KL skal lærernes overenskomstforhold altsåændres med begrundelse i den ny folkeskolelov.

Information har med udgangspunkt i Folkeskolen s reportager i nummer tre fra Peder Syv Skolen i Viby Sjælland spurgt kommunernes førstemand, hvad man skal gøre for at få tiden og loven til at hænge sammen.

Svaret er, at lærerne skal være mere i klasserne.

- Når man går nye veje, må der også være nogle af de gamle, som ikke bliver brugt. Dem behøver vi så ikke bruge penge på, siger Evan Jensen.

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anni Herfort, har tidligere gjort det meget klart, at der ikke bliver indgået en ny overenskomst, hvis F-faktoren forringes.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen