0   325

Godt netår

'Den Bill Gates-fikserede forskningsminister må udstede et dekret om, at Danmark leverer ISDN-forbindelser (Integrated System Digital Network. Red. ) uden beregning til alle skoler. Importafgifterne fra edb-branchen skal gå uden om det store, sorte statskassehul og direkte til køb af elev-computere. 'Samtlige skolelever skal være on-line inden år 2000.' Ikke et ord om Internet, men er du på?' Ronnie Rocket, konceptmager ved reklamebureauet Signal, i Berlingske Tidende nytårsdag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen