Debat
0   142

Tillykke

Tillykke til os alle med den nye hovedstyrelse. Forventningerne er store, ikke kun til de nye medlemmer, som forventes at kunne sammenfatte medlemmernes frustrationer over arbejdstidsaftalen og gøre noget ved det, men sandelig til hele hovedstyrelsen, som nu har en stor forpligtelse til at lytte til medlemmernes klare tale ved dette valg og handle derefter.

Nu kommer så samarbejdets vanskelige time, hvor valgresultatet skal udmøntes. Allerførst står konstitueringen for døren. Vil valgresultatet manifestere sig her?

Artiklen fortsætter under banneret

Foreningen fortjener det.

Medlemmerne forventer det.

God arbejdslyst.

Kirsten Jørgensen

Roslev


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen