Lærerudveksling med Ghana

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jabrahamsen@dlf.org

Ghana Venskabsgrupperne søger danske lærere, som har mod på at tage til den tidligere danske koloni og arbejde i ni måneder.

NGO-organisationen har et skoleprojekt, hvor cirka 10.000 børn fra øde landsbyer får lært at læse, skrive og regne i løbet af et skoleår på ni måneder. De grundlæggende pædagogiske læringsprincipper er danske.

Danida har netop bevilget 30 millioner kroner til projektet, som begyndte som julekalenderprojekt i 1994. I forbindelse med denne bevilling er der de næste fem år bevilget penge til, at fire ghanesiske lærere hvert år kan udveksles med danske lærere.

Interesserede kan høre mere om projektet ved at rette henvendelse til Michael Sørensen fra Ghana Venskabsgrupperne på telefon 8681 1414 eller 5056 2859 eller på mail-adressen michmich@tiscali.dk