Debat

Pension

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tjenestemandspensionen reguleres efter gældende lov. Lønstigningssummen deles i en speciel og en generel del.

Den specielle del bruges til regulering af pensionsprocenten for de overenskomstansatte og til omklassificeringer, der giver stør­re pension. Det er fint nok, men ...

Det er kun den generelle del, der bruges til regulering af tjenestemandspensionen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Resultatet bliver, at jo mere foreningen skaffer til de nævnte pen­sionsprocenter og omklassificeringer, des mindre bliver reguleringen af tjenestemandspensionen, og det er jo ikke så godt.

Det er ordet generel, der misbruges. Det er herom, der skal forhandles. Kravet er: Alle løngivende dele af lønstigningssummen skal være regulerende for de nuvæ­rende tjenestemandspensionisters pension.

Jeg er suppleant til kongresvalget for Hans Jacob Mortensen, og vi er sammen i pensionistudvalget for kreds 41 og kreds 42.

Powered by Labrador CMS