Debat

Pensionister ? stem på Kamma

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu skal der vælges pensionistdelegerede til DLFs kongres 2004-2006.

Vi i Frederiksbergs Pensionistklub anbefaler på det varmeste at stemme på Kamma Madsen.

Kamma har som kongresdelegeret i perioden 2002-2004 arbejdet engageret og konstruktivt med tjenestemandspensionens regulering og blandt mange andre emner den ændrede organisering af fraktion 4 i DLFs styrelse. I dette arbejde har Kamma deltaget aktivt i håb og forventning om et tættere og mere givende samarbejde med hovedstyrelsen om en højst nødvendig opretning af tjenestemandspensionen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kamma har sine meningers mod og yder dertil en stor arbejdsindsats i både delegeretkredsen og pensionistkredsen på Frederiksberg.

Hendes indsats i arbejdet er altid saglig og med en velunderbygget argumentation. Nu er for­eningsarbejde heller ikke noget nyt for Kamma, hun har været formand for kredsen og fælleslærerrådet i mange år samt været medlem af hovedstyrelsen.

Derfor vil man have energi, saglighed, kompetence og et tilbundsgående kendskab til DLF så stem på Kamma Madsen.