Debat

Håndtryk eller håndaftryk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Jeg har bare gjort som alle andre « kommenterer Bente Sorgenfrey sit gyldne BUPL-håndtryk, og i dag læser jeg, at Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråds (FTF) formand efter et års funktionstid har krav på en fra­trædelsesgodtgørelse på mere end en million kroner uanset om formanden selv går.

Således foranlediget skal jeg herved meddele Danmarks Læ­rer­forening, at medmindre for­eningen snarest med succes medvirker til at tildele Bente Sorgenfrey et håndaftryk i måsen, indstiller jeg kontingentindbetalingen til foreningen og hermed til FTF.

Jeg vil sågu ikke betale til en recidivist.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Svar

BUPL/FTF-sagen (Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd) har bestemt ikke gavnet fagbevægelsens omdømme. Som jeg skriver i »DLF mener« i denne uge, har vi alligevel grund til at være tilfredse med, at pressen holder et vågent øje med også fagforeningerne. Efter det citat, som Svend Holme nævner, har Bente Sorgenfrey truffet nye beslutninger i forhold til såvel fra­trædelsesordningen fra BUPL som fratrædelsesordningen i FTF. Det synes jeg var klogt.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF