Debat
0   187

Håndtryk eller håndaftryk

»Jeg har bare gjort som alle andre « kommenterer Bente Sorgenfrey sit gyldne BUPL-håndtryk, og i dag læser jeg, at Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråds (FTF) formand efter et års funktionstid har krav på en fra­trædelsesgodtgørelse på mere end en million kroner uanset om formanden selv går.

Således foranlediget skal jeg herved meddele Danmarks Læ­rer­forening, at medmindre for­eningen snarest med succes medvirker til at tildele Bente Sorgenfrey et håndaftryk i måsen, indstiller jeg kontingentindbetalingen til foreningen og hermed til FTF.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg vil sågu ikke betale til en recidivist.

Svar

BUPL/FTF-sagen (Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd) har bestemt ikke gavnet fagbevægelsens omdømme. Som jeg skriver i »DLF mener« i denne uge, har vi alligevel grund til at være tilfredse med, at pressen holder et vågent øje med også fagforeningerne. Efter det citat, som Svend Holme nævner, har Bente Sorgenfrey truffet nye beslutninger i forhold til såvel fra­trædelsesordningen fra BUPL som fratrædelsesordningen i FTF. Det synes jeg var klogt.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ