Debat
0   187

Glædeligt

Enighed er et godt udgangspunkt for en faglig kamp, og enighed var jo netop, hvad kongressen opnåede, da over 300 kongresdelegerede stemte for hovedstyrelsens forslag om krav til arbejdstidsaftalen.

Det skete efter en lang og konstruktiv debat, som gav anledning til nogle sproglige præciseringer af kravene, uden at kursen blev ændret. Kun Niels Munkholm fra Odense, der meget klart både her i spalterne og på kongressens talerstol har givet udtryk for, at han vil fastholde principperne i den nuværende arbejdstidsmodel, samt endnu en delegeret stemte imod.

Artiklen fortsætter under banneret

Når jeg bruger spalteplads på dette, så er det for at runde den disput af, jeg har haft her i bladet om arbejdstidsaftalen med tre kollegaer fra Vejle-kanten.

Nu er vi på samme side, idet både Djon Bak og Bo Nielsen, som begge er kongresdelegerede, støttede forslaget det synes jeg er glædeligt.

Om kongresenigheden også glæder Flemming Hesselager fra Vejle, ved jeg selvfølgelig ikke, for med de vedtagne krav lægges der fortsat op til, at det er lærerne selv, der skal disponere deres tid til undervisningsopgaven inden for en aftalt timeramme.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ