0   154

KulturForum for børn - - og for de voksne

jabrahamsen@dlf.org

Artiklen fortsætter under banneret

Den store årlige bogmesse i Forum får nu sin børnependant i BørneKulturForum 2004, som løber af stablen den 20.-22. februar.

Børnebogen er omdrejningspunktet, men kulturviften er bred: fra kendte forfattere til kampe i rollespil, fra Warhammer til workshop om at tegne, forfatte og fortælle, fra bog til computer, fra undervisning til underholdning, fra aktivitet til afslapning og fra det virtuelle til det virkelige.

Programmet bliver løbende ført ajour og kan ses på www.borne kulturforum.dk

For de voksne, der arbejder med børn, vil der på BørneKulturForum den 20. februar blive afholdt to seminarer. Biblioteksstyrelsen sætter om formiddagen spot på børnehavebiblioteket, mens Center for Børnelitteratur om eftermiddagen belyser H.C. Andersen.

Programmet kan ses på www.bornekulturforum.dk under »Voksenseminar«.

Pris per seminar er 200 kro­­ner. Tilmelding på www.e-billetter.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks