0   165

Religionernes Dag

jabrahamsen@dlf.org

Artiklen fortsætter under banneret

I anledning af at Religionslærerforeningen i 2004 kan fejre sit 100-års-jubilæum, lancerer foreningen den 15. september »Religionernes Dag« for at sætte særlig fokus på skolens religionsundervisning.

Flere amtscentre og pædagogiske centraler har allerede sat inspirationskurser om religionsdagen på programmet før og efter sommerferien, og mange institutioner har på forhånd meldt deres interesse. Således udbyder de forskellige folkekirkelige skoletjenester over hele landet et projekt om fordomme og gensidig forståelse mellem religionerne.

Der er masser af inspiration at hente i tidsskriftet »Religionslæreren« og på for­eningens hjemmeside: www.religionslaerer foreningen.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks