Folkeskolens leder:

Godt, Venstre

Underrubrik

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Meritlæreruddannelsen er ved at blive kvalt i sin egen succes, siger Venstres skoleordfører, Gitte Lillelund ­Bech, til folkeskolen.dk

Ikke alene er der alt for mange, der kommer ind på uddannelsen, hver anden af dem, der er blevet optaget, har fået dispensation for optagelseskravene. Det er bekymrende, mener Lillelund Bech, som frygter, at man stikker de meritstuderende blår i øjnene. Der er stor risiko for, at der ikke er arbejde til dem, når de afslutter uddannelsen. Hun har derfor bedt undervisningsministeren se på udviklingen, samtidig med at hun ønsker, at partierne bag meritlærerloven drøfter, hvordan der kan lægges låg på optagelsen.

Gitte Lillelund Bechs initiativ er godt og nødvendigt. Forhåbentlig reagerer både undervisningsministeren og forligspartierne positivt. Og hurtigt.

-th

Se netnyhederne

Gitte Lillelund Bechs initiativ er godt og nødvendigt
Powered by Labrador CMS