God kontinuitet

Astrid Schjødt Pedersen er glad for at kunne følge sit tidligere arbejde op i den kommende periode

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Astrid Schjødt Pedersen fortsætter som formand for DLFs organisationsudvalg, som hun er utrolig glad for.

»Området har min store interesse, og jeg har i forrige periode været med til at sætte mange skibe i søen. Da jeg begyndte i forretningsudvalget på den ekstra post i forbindelse med Udviklingsprojektet, hang arbejdet dér også meget sammen med arbejdet i organisationsudvalget, og alt dét, der er sat i gang, skal jo stadig følges op. Det giver en god kontinuitet«, siger hun.

Arbejdet i udvalget de næste fire år bliver præget af at følge Strukturkommissionens arbejde og være godt forberedt på de strukturændringer, der vil komme, fortæller Astrid Schjødt Pedersen.

»Det ser ud, som om der vil blive taget nogle beslutninger, der får betydning for DLF. Vi skal forberede os på at koordinere, hvad det får af konsekvenser for kredsene, og have overblik«.

En anden stor opgave for fremtiden bliver at følge op på hele arbejdsmiljøområdet og lægge op til tværfaglige aktiviteter, så arbejdsmiljø efterhånden bliver integreret i det faglige og pædagogiske arbejde.

hlauritsen@dlf.org

Hovedstyrelsen holdt møde mandag den 19. januar. Her blev det besluttet, hvem der skal sidde som medlemmer af de enkelte udvalg.