0   89

Palle Schmidt

Det var med stor sorg, at vi på Hørup Centralskole modtog meddelelsen om Palle Schmidts pludselige og alt for tidlige død.

Palle blev 50 år sidst i december 2002 og fejrede i august 2003 sit 25-års-jubilæum på skolen, hvor han var en særdeles afholdt lærer og kollega.

Artiklen fortsætter under banneret

Med sin helt egen personlighed og stil havde Palle et exceptionelt godt forhold til sine elever, som nød godt af både hans menneskelige varme og sjove sønderjyske væremåde. Han var dog først og fremmest, også uden for Sydals Kommune, kendt for sin meget store faglige dygtighed og sit brændende engagement i fagene matematik, fysik/kemi og elektronik. Utallige er de elever, der har fået vakt en naturfaglig nysgerrighed og interesse ved at kende Palle.

Som kollega markerede Palle sig som en yderst hjælpsom og behagelig person. Ingen gik forgæves til ham med spørgsmål inden for hans fag. I en lang årrække var Palle tillidsmand og som sådan meget entusiastisk i forbindelse med kollegers ve og vel. Til fester på skolen optrådte Palle ofte som frontfigur med sin guitar i det lokale husorkester, og i fritiden huserede han i forskellige rockorkestre i Sønderjylland. Palle var et familiemenneske, en god ægtemand og en stolt far.

Vores tanker går til Hanne og børnene Mads og Matilde i denne svære tid.

Intet menneske, der har kendt Palle, vil nogensinde glemme ham.

Ledelse og kolleger på Hørup Centralskole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet