0   92

Lis Herdin Mikkelsen

Det var med stor sorg, at vi den 30. november fik at vide, at Lis Herdin Mikkelsen var sovet stille ind efter kort tids alvorlig sygdom. Hun blev kun 58 år.

Lis var en meget afholdt kollega på Lerbjergskolen i Hundested. Hun var særdeles god at samarbejde med. Hun var saglig, effektiv og imødekommende i ethvert samarbejde. Hendes store overblik i såvel store som små ting på skolen var et af hendes kendetegn. Arbejdsfelterne og tillidsposterne var mange. Hun har været lærerrådsformand, mødeleder for pædagogisk råd, skemalægger og tillidsmand. Desuden arbejdede hun engageret i pædagogisk udvalg med nye pædagogiske tiltag på skolen, senest i forbindelse med selvstyrende team og åbent skema.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi var som kolleger altid sikre på, at det, som Lis sagde, var seriøst og gennemtænkt. Samtidig var hun god til at diskutere og lytte til andres meninger.

Lis var i sit arbejde som lærer kendetegnet ved at være meget aktiv, energisk og velforberedt. Hun mødte eleverne på en meget positiv måde, og det optog hende meget, at børnene trivedes socialt. Hun var et trygt holdepunkt for sine elever og nød stor respekt. Samarbejdet med forældrene var også åbent og konstruktivt.

Vi føler alle på skolen et meget stort savn efter Lis.

Vores deltagende tanker går til hendes mand og familie.

Personalet ved Lerbjergskolen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet