0   106

Fondsmidler til skoleudvikling

Kort før jul uddelte LB-Fonden til Almenvelgørende Formål for sjette gang fondsmidler til projekter, der sigter mod at skabe pædagogisk udvikling med et fremtidsorienteret perspektiv, og som tillige kan blive af betydning for mere end den enkelte institution.

Blandt modtagerne var Ulla Silfverberg Andreasen fra Sejerø Skole, som skal udvikle netbaserede undervisningsmaterialer til brug på skolerne på Sejerø, Anholt og Fejø. Desuden var der midler til Lene Vagtholm, Vinding Skole i Vejle Kommune, til beskrivelse af fremgangsmåden ved helhedsvurdering af tosprogede elever.

Artiklen fortsætter under banneret

Det tredje folkeskolerelevante arbejde, der nu kan sættes i gang takket være fonden, er et projekt om læsekursus i engelsk på folkeskolens mellemtrin. Det gennemføres af Vibeke Toft Jørgensen fra Hjørring Seminarium i samarbejde med Karen Magne Lauritsen, Astrup Skole.

LB-Fonden er indstiftet af Læ­rerstandens Brandforsikring.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet