Debat
0   130

Dokumentation fylder

Når man skriver til Folkeskolen, må det fylde 1.750 enheder. Det er jo vældigt, hvis man mener, at folk ævler og bævler, og vi gider ikke læse andres forsøg på sammenhængende tankerækker.

Jeg har på det seneste forsøgt med to læserbreve om rummelighed. Rummelighed er ret kompliceret, ja nærmest træls det var den også på kongressen ifølge lederen i Folkeskolen nummer 41/2003. Nå, på med vanten igen.

Artiklen fortsætter under banneret

I Folkeskolen nummer 48/2003 bad jeg Jonatan Schloss fra KL dokumentere sine firkantede på­stande om svigtende rummelighed i folkeskolen.

Schloss dokumenterede herefter med henvisning til fire rapporter på internettet. Jeg læste en halv dag i rapporterne fra KL, Undervisningsministeriet og Euro­pean Agency for Development in Special Needs Education. Skrev herefter min vurdering af Schloss dokumentation. Igen blev teksten som frygtet for lang for bladet, nøjagtigt 59 procent for lang. Jeg opdagede, at dokumentation kan fylde en del. Man ved godt, at det skal være kort og fyndigt, og livet er for kort til høje lixtal, men det er svært at undgå citater og tekst­uddrag, når dokumentationen består af fire rapporter. Vel er Folkeskolen ikke mit blad, men da jeg er medlem af foreningen, sendte jeg alligevel ind.

Jeg må henvise eventuelle interesserede til DebatDLF på SkoleKom. Sjovt nok var det faktisk samme måde, Schloss dokumenterede på: Med henvisninger til internetadresser.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ