Debat

Ingen lønforhandling

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med henvisning til Karen Ravns artikel i Folkeskolen nummer 40, »Ledere forhandler uden ret«, skal jeg som part i en af de omtalte sager venligst gøre opmærksom på følgende:

Danmarks Skolelederforenings (DS) formand Erik Lorenzen udtaler, at det er en lapsus, at han har brugt ordet forhandling, ligesom han vedgår, at DLF har forhandlingsretten.

Kommunaldirektør Ib Øs­ter­­gaard Rasmussen bliver spurgt, om DS har forhandlet med Christiansfeld Kommune: »Det kan vi ikke genkende. Jeg har talt med tre personer også skolelederen selv og alle ryster på hovedet«. Jeg kan som den omtalte skoleleder hermed bekræfte, at der ikke har været forhandlinger mellem DS og Christiansfeld Kommune vedrørende mine overenskomstmæssige forhold.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det undrer mig, at Karen Ravn med så klare dementier i artiklen alligevel kan give historien den drejning, at DS forhandler uden ret til det. Af Karen Ravns artikel fremgår det, at kredsformand Bent Hansen »føler sig i et dilemma, når han bliver bedt om at skrive under på aftaler indgået mellem DS og kommunen«. Det stiller jeg mig meget uforstående over for, da det af samme artikel klart fremgår, at DS ikke har indgået nogen aftale med Christiansfeld Kommune.

Kredsformand Bent Hansen taler i artiklen om et generelt lønløft til alle skoleledere. Hvad har det med artiklens tema at gøre? Hvordan stiller DLF sig til det konkrete forslag om min løn, som er fremsendt til DLF af kommunaldirektøren?

Det er hermed slået fast, at Danmarks Skolelederforening ikke har forhandlet min løn i Christiansfeld Kommune. Mit spørgsmål er, om DLF har?

Powered by Labrador CMS