0   168

Lene Jensen

Der var stille på Grøndalsskolen i Haslev 26. september, da vi modtog meddelelsen om Lene Jensens død. Den var ventet, men det var så uvirkeligt at tænke på, at Lene ikke mere var en del af os. Lene blev 49 år.

Lene stammede fra Møn og blev lærer i 1979 fra Vordingborg Seminarium. Hun fik ansættelse ved Haslevs Skolevæsen, først ved Førslev Skole og fra 1983 på Grøndalsskolen. I 1993 blev Lene viceinspektør og var konstitueret skoleleder i de sidste tre år. Desuden var hun skolebibliotekar. Lene arbejdede altid seriøst, engageret og professionelt med sit arbejde. Hun var en afholdt kollega og en god kammerat.

Artiklen fortsætter under banneret

Lene lagde også et stort arbejde i Sjællands og Dansk Håndboldforbund.

Vi vil savne Lene, hendes engagement og altid smittende glæde.

Vores tanker går til Lenes mor og til Lenes søstre, som plejede hende i hendes sidste tid, så hun kunne få en værdig afsked med livet. Vi har aftalt med Lene, at vi ses i Nangijala.

Æret være Lenes minde.

Kollegerne på Grøndalsskolen

Haslev


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen