0   153

... Og vinderne er!

Cathrine Duun Understrup fra 7.c på Engdalskolen og Katrine Svenningsen fra 5.b på Vorrevangskolen vil i januar måned pryde busserne i Århus. Med deres slogans »Stop med at mob. Det fejt ikk sejt« og »Mobning ud af Århus nu. Alle skal gøre en indsats også du« vandt de to Århus Kommunes konkurrence mod mobning.

Folkeskolen omtalte i nummer 41 konkurrencen, som viste sig at blive en kæmpe succes. Næsten 1.000 elever deltog, men det var altså Cathrine og Katrine, der løb af med sejren.

Artiklen fortsætter under banneret

Det store deltagerantal er ifølge skolerådmand Torben Brandi Nielsen »et udtryk for en stærk, fælles vilje på at sætte fokus på trivsel og kammeratskab i klasserne«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen