0   153

... Og vinderne er!

Cathrine Duun Understrup fra 7.c på Engdalskolen og Katrine Svenningsen fra 5.b på Vorrevangskolen vil i januar måned pryde busserne i Århus. Med deres slogans »Stop med at mob. Det fejt ikk sejt« og »Mobning ud af Århus nu. Alle skal gøre en indsats også du« vandt de to Århus Kommunes konkurrence mod mobning.

Artiklen fortsætter under banneret

Folkeskolen omtalte i nummer 41 konkurrencen, som viste sig at blive en kæmpe succes. Næsten 1.000 elever deltog, men det var altså Cathrine og Katrine, der løb af med sejren.

Det store deltagerantal er ifølge skolerådmand Torben Brandi Nielsen »et udtryk for en stærk, fælles vilje på at sætte fokus på trivsel og kammeratskab i klasserne«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks