Debat
0   119

Anbefaling af kandidat

»Nye tider for fraktion 4« skriver Lone Mygind Møller i sin anmeldelse af sit kandidatur til hovedstyrelsesvalget.

Det er sandt. Med kun et medlem i hovedstyrelsen for fraktionen vil dette medlem skulle klare det, vi var to om tidligere. Dette er jeg overbevist om, at Lone vil kunne.

Artiklen fortsætter under banneret

Mit kendskab til hende fortæller mig, at hun med sin erfaring fra såvel det lokale som det centrale DLF-arbejde har vist en indsigt, en energi og et mod til at gå nye og somme tider egne veje for at nå de bedste mål for det arbejde, hun har satset kræfter på. Dertil kommer, at Lone er hurtigt analyserende og veltalende.

Sådanne evner er nyttige for at få den respekt omkring sig og dermed omkring det arbejde, der skal gøres for pensionisterne i DLF.

Disse evner er især nødvendige for at få startet den nye del af DLFs pensionistarbejde årsmøderne.

Jeg ved, Lone satser meget på dette og vil med sin iver kunne få lagt noget nyttigt og værdifuldt for såvel det lokale som det centrale pensionistarbejde ind i dette.

Jeg er sikker på, at Lone kan klare at være fraktion 4s eneste hovedstyrelsesmedlem, og giver hende med glæde min varmeste anbefaling.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ