Debat

Stem på Lone Mygind

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da vi som pensionister frem­over kun er repræsenteret af et hovedstyrelsesmedlem, er det vigtigt, at vi vælger den rette person. Lone Mygind Møller har den praktiske erfaring, der skal til for at sidde i hovedstyrelsen. Hun har været både tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem inden for en ikke alt for fjern fortid. Samtidig er hun en meget aktiv delegeret for fraktion 4, hvilket hun sidst har vist på kongressens talerstol i starten af oktober måned.

Det er utrolig vigtigt, at også pensionisternes repræsentant har et indgående kendskab til skolens hverdag i dag for på kvalificeret vis at kunne deltage i debatterne i hovedstyrelsen.

Lone Mygind Møller vil være en værdig repræsentant for fraktion 4.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg opfordrer hermed fraktion 4s medlemmer til at stemme på Lone Mygind Møller.