Debat

Stem på Tina Taarsted

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lad os gribe chancen ved valget den 8. december og vælge en hovedstyrelse, som kan stå i spidsen for en stærk fagforening.

Sådan en styrelse skal have fingeren på pulsen på lærerværelserne og ikke gå på kompromis med lærernes løn- og arbejdsvilkår. Hovedstyrelsen skal også kunne pege på, hvad DLF skal udvikle sig til i fremtiden.

Tina Taarsted har i sit lærerarbejde og i arbejdet som næstformand i Herlev Lærerforening vist, at hun vil kunne bidrage til en sådan fornyelse. I løbet af sine otte år som lærer og seks år som fagpolitisk aktiv har hun været en af de afgørende drivkræfter såvel i den lokale skoleudvikling som i udviklingen af DLF.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Tina har kæmpet for det løft, det kan give lærerarbejdet at arbejde i selvstyrende team, og har som kredsforhandler sikret, at de nødvendige resurser var på plads.

Alle lærerværelser oplever i disse år et generationsskifte. Tina har med sine 32 år sin egen lærerstart i frisk erindring. Hun ved, hvilke krav der skal opfyldes, for at de unge lærere bliver i lærerjobbet. Generationsskiftet skal sikres, og det stiller krav til kommunerne, men også til DLF. Tina vil arbejde for, at alle lærere oplever, at fagforeningen er deres også de unge. Der skal skabes mulighed for, at lærere inddrages mere direkte i skabelsen af for­eningens politik. Tina er god til at etablere og arbejde i netværksgrupper, og den arbejdsform ønsker hun at overføre til DLF. Jeg er enig med Tina i, at der garanteret er mange kreative ideer og rigtig god energi at hente i mange andre fora end lige kredsformandsmøderne.

Tina vil ikke blot være en kompetent fornyelse hun vil være en afgørende styrkelse af foreningens ledelse i fremtiden.