Debat

Stem på Lone

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er nye tider, også i hovedstyrelsen. Nye tider kræver nye hoveder. Fraktion 4 får fremover kun ét hoved med i foreningens ledelse. Efter min og andre kongresdelegeredes mening er det vigtigt, at pensionisternes repræ­sentant kan tage højde for de nye tider, som årsmødemodellen og det at få et mere demokratisk bagland betyder.

Lone Mygind Møller fra Aalborg har, i den tid jeg har arbejdet sammen med hende som kongresdelegeret og i Statspensionisternes Centralforening, både vist en demokratisk holdning og haft blik for pensionisternes behov for at arbejde på en mere nutidig måde i foreningen og dér, hvor vi i øvrigt er repræsenterede.

Med kun én repræsentant i hovedstyrelsen er det således vigtigt at holde pensionisterne ude af eventuelle fløjdannelser i for­eningen, så vi både med selvdi­sciplin kan holde fingrene væk fra de områder, som alene er de aktives interesser, og med så meget mere vægt kan tale pensionisternes sag, dér hvor det vejer til.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg skal derfor opfordre alle i fraktion 4 til at benytte deres stemmeret og også helst stemme på Lone Mygind Møller.