0   98

Dorte Jäpelt

Det var med vantro, at personalet ved Alminde-Viuf Fællesskole i Kolding Kommune den 16. november blev underrettet om, at vores kollega, Dorte Jäpelt, dagen før var blevet dræbt ved en trafikulykke, 38 år, sammen med sin niårige søn, Mathias.

Dorte Jäpelt nåede kun at virke på skolen i knap halvandet år, men på den korte tid fik vi et indtryk af en lærer, som med sit smittende engagement og sin omsorgsfuldhed hurtigt blev afholdt og respekteret blandt sine elever og i samarbejdet med kollegerne. I samarbejdet var Dorte altid meget aktiv og energisk, samtidig med at hun stillede store krav til sig selv intet var for godt til hendes elever. Desuden var Dorte et musisk og kreativt menneske, hvilket ikke alene sås ved de større og mindre skuespil, hun lavede med eleverne, blandt andet ved sidste års juleafslutning i Almind Kirke. Det musiske islæt indgik som en naturlig del i al Dortes undervisning.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi føler alle på skolen savnet efter Dorte, men allerstørst er savnet for Dortes familie, datteren Kirstine, forældre og søskende, hendes kæreste og børnenes far. De er alle i vore tanker i denne svære tid.

Viggo Jensen og Hans Kjær

Alminde-Viuf Fællesskole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet