0   173

Folkeskolen i Forum

Messe for Undervisningsmidler er blevet en fasttømret tradition i forbindelse med den årlige udstilling BogForum i København. Folkeskolen havde ikke noget at sælge, men benyttede alligevel lejligheden til at hilse på brugerne af bladets omfattende database over anmeldelser. Mange benyttede sig af lejligheden til at få demonstreret mulighederne for hurtigt at finde frem til anmeldelser inden for netop deres fag eller interesseområder på www.folkeskolen.dk og deltage i læserkonkurrencen om bogpræmier.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen