0   144

Skriverprisen til Daniel Zimakoff

»Det er kendetegnende for ham, at han aldrig taler ned til sine læsere. Han kan i sin måde at skrive på fastholde de drenge, der lige har lært at læse teknisk set men som ikke synes, det er sjovt at læse. Det er de drenge, der ellers er i farezonen for at blive bogdroppere«, sagde Kim Mørch Jacobsen, direktør i Undervisningsministeriet, i sin begrundelse for tildelingen af Skriverprisen 2003. Prisen, der er på 10.000 kroner, blev overrakt på skolebibliotekarernes stand på BogForum i Kø­benhavn forleden.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen