Opfordring til skolepatruljeinstruktører

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rådet for Større Færdselssikkerhed sendte den 27. november et spørgeskema om skolepatruljer ud til alle skolepatruljeinstruktører i landet. Det er første gang, at skolepatruljen bliver evalueret på landsplan. For kvalitetens og repræsentativitetens skyld er det meget vigtigt, at alle skolepatruljeinstruktører besvarer spørgeskemaet. Det tager 15-20 minutter.

Der er nu mindre end en uge til svarfristens udløb, og Rådet for Større Færdselssikkerhed opfordrer ­derfor alle skolerne til at sende spørgeskemaet tilbage i svarkuverten senest den 10. december. Har du spørgsmål til spørgeskemaet eller analysen generelt, er du velkommen til at kontakte Thelma Kaare Nielsen på e-mail: tkn@rfsf.dk eller Stefan Lehm på sl@rfsf.dk fra Rådet for Større Færdselssikkerhed.