Debat

Stem på Peter Hess

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ved sidste hovedstyrelsesvalg anbefalede faglig klub på Rugvængets Skole i Ballerup i et læserbrev kollegerne i det ganske land at stemme på Peter Hess-Nielsen (lærer på Grantofteskolen), hvis de ligesom vi var enige i hans fagpolitiske synspunkter.

Peter kom ind, endda med flotte stemmetal, og vi har ikke fortrudt, at vi pegede på ham, tværtimod.

Han har i hovedstyrelsen været den undervisende lærers solidariske talerør. (Er der andre i hovedstyrelsen, der har haft faste, ugentlige skemaforpligtelser på deres skole, mens de var frikøbt? Vi tror det ikke).

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Før han blev valgt, lovede han at bevare en tæt kontakt til sit bagland i valgperioden.

Vores faglige klub har draget nytte heraf: Peter inviteredes med på vores faglige weekend for at »peptalke« for de unge lærere om vigtigheden af at være fagpolitisk aktiv. De unge på vores skole er faktisk blevet meget aktive efter dialogen med Peter.

Før KTO-afstemningen (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte) gik det op for faglig klub, at flere af de andre medarbejdergrupper på skolen havde tænkt sig at følge deres egen fagforenings anbefaling af et ja.

Peter indvilligede i at deltage i et fælles personalemøde på skolen og fik med sine mange og gode argumenter flyttet stemningen til et absolut nej.

En del helt almindelige lærere har også været inviteret til Peters formøder inden hovedstyrelsesmøderne. Flere har gjort brug heraf og har været i god dialog med ham og de andre fremmødte om de forskellige punkter på dagsordenen.

Kredsstyrelsen i Ballerup anbefaler sine medlemmer at stemme på Peter ved dette valg. Det samme gør vi igen, for Peter har gjort det godt, synes vi.

Læs Peters valggrundlag på www.dlf.org

For faglig klub på Rugvængets Skole: