Debat

Ny stemme i hovedstyrelsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kredsstyrelsen i Frederikshavn Lærerforening anbefaler medlemmerne at bruge alle 18 stemmer til at få valgt Lars Busk Hansen til hovedstyrelsen.

Lars vil arbejde for, at DLF skal kendes på det, som lærerne er for, frem for det, vi er imod. Ti års godt fagpolitisk arbejde i det nord­jyske er årsagen til, at han nu søger valg til hovedstyrelsen. De holdninger, som han har til arbejdstid, løn og pension, falder sammen med vores. Han kan se det hele fra oven i helikopterperspektiv for at være på forkant med udviklingen, og samtidig kan han have fingeren solidt placeret i jorden, så der bliver sammenhæng mellem visionerne og medlemmernes dagligdag på skolen.

Vi er overbeviste om, at Lars vil blive en stor og kompetent arbejdskraft for DLF.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler